Rundt om blokken

Ejendommen er placeret i det sydøstlige Aalborg i den nordlige ende af bydelen Gug. Blokken er beliggende tæt på indkøbsmuligheder, børnehave, skole, træningscenter samt grønt område og Østerådalen. Der er gode busforbindelser i nærheden.
 
Ejendommen har følgende fællesarealer: Vaskerum, tørrerum, et hobbyrum og to indendørs aflåste cykelrum. Udover de to indendørs cykelrum er der også et udendørs, aflåst, overdækket cykelskur i ejendommens østlige ende samt cykelstativer ved blokkens to gavle. Ligeledes findes der gode parkeringsmuligheder øst for blokken samt få pladser i vest-enden.

På ejendommens nordlige plæne er der opstillet bord og bænke med læhegn omkring. Ejerforeningen råder også over en grill til fri afbenyttelse af beboere.
 
Blokken er opført i 1970. Lejlighederne startede som leje-lejligheder, men blev siden udstykket som ejerlejligheder. I nyere tid er flere af lokalerne i stueetagen, der tidligere blev anvendt som opbevaringsrum, lavet om til lejligheder. I 2008 blev en større renovering af blokken gennemført. Her blev gavlene samt taget restaureret.